Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς

Date : Jun 14, 2016
Category :
Comment : 0
13

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/06/2016 στο “Χατζηγιάννειο” Πνευματικό Κέντρο, ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς, που διοργάνωσε το φροντιστήριο Μακρίνα Χοντή.

Ο εισηγητής της εκδήλωσης κ. Σπύρος Μιχαλούλης σύμβουλος σταδιοδρομίας της Orientum, εντυπωσίασε το κοινό και ανέλυσε θέματα όπως: Νέο Λύκειο και Νέο Εξεταστικό Σύστημα, Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, Επαγγελματικά Δικαιώματα και προοπτικές σχολών, Μεταπτυχιακά προγράμματα, Υποτροφίες, Τάσεις της αγοράς εργασίας, Μετεγγραφές, Μηχανογραφικό της Κύπρου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Μένανδρος Εμφιετζόγλου, διευθυντής του εκπαιδευτικού Ομίλου EMFASIS, ο οποίος παρουσίασε εναλλακτικές επιλογές όπως οι σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Επίσης δόθηκε η ευκαιρία σε μαθητές Γυμνασίου, Α’ και Β’ Λυκείου να συμπληρώσουν δωρεάν το τεστ Επαγγελματικών ενδιαφερόντων “Horizon-Νέο Λύκειο” της εταιρείας Orientum με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές στην επιλογή ομάδας προσανατολισμού και επιστημονικού πεδίου εξειδίκευσης.

Το φροντιστήριο Μακρίνα Χοντή  παρέχει τη δυνατότητα σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην εκδήλωση να συμπληρώσουν δωρεάν το τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού “Horizon” δηλώνοντας συμμετοχή στη γραμματεία του φροντιστηρίου στο τηλέφωνο 2410 251960.

Γονείς και μαθητές ευχαρίστησαν την κ. Μακρίνα Χοντή για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.