Το ιστολόγιο του/της globaltech

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2018 !!

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2018 !!

Date : Sep 20, 2018
Category :
Comment : 0
13

Μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια νιώσαμε όλοι μας στη συνάντηση που είχαμε με τους επιτυχόντες στο φροντιστήριο!!!! Τους ευχόμαστε καλή φοιτητική ζωή, καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…

Ωρολόγιο πρόγραμμα Γυμνασίων 2016-2017

Ωρολόγιο πρόγραμμα Γυμνασίων 2016-2017

Date : Sep 08, 2016
Category :
Comment : 0
13

Για την καλύτερη διαχείριση του διδακτικού χρόνου εντός του σχολικού έτους θα υιοθετηθεί και στο γυμνάσιο η διαίρεση σε δύο τετράμηνα αντί σε τρία τρίμηνα με παράλληλη διαφοροποίηση του τρόπου αξιολόγησης των μαθητών/τριών.
Η διαίρεση αυτή μπορεί να συμβάλει στον περιορισμό του εξετασιοκεντρικού χαρακτήρα του γυμνασίου, μειώνοντας τον φόρτο εργασίας και το έντονο άγχος που προκαλούν τα συνεχή διαγωνίσματα στο 1ο και 2ο τρίμηνο, τα οποία στην πράξη μετατοπίζουν το ενδιαφέρον από τη μαθησιακή στην εξεταστική διαδικασία.

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς

Date : Jun 14, 2016
Category :
Comment : 0
13

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/06/2016 στο “Χατζηγιάννειο” Πνευματικό Κέντρο, ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς, που διοργάνωσε το φροντιστήριο Μακρίνα Χοντή.

Ο εισηγητής της εκδήλωσης κ. Σπύρος Μιχαλούλης σύμβουλος σταδιοδρομίας της Orientum, εντυπωσίασε το κοινό και ανέλυσε θέματα όπως: Νέο Λύκειο και Νέο Εξεταστικό Σύστημα, Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, Επαγγελματικά Δικαιώματα και προοπτικές σχολών, Μεταπτυχιακά προγράμματα, Υποτροφίες, Τάσεις της αγοράς εργασίας, Μετεγγραφές, Μηχανογραφικό της Κύπρου.